ZONDAG 09 DECEMBER 2018

Wij wensen al onze klanten  hele fijne feestdagen en hopen U ook in het nieuwe jaar weer te mogen begroeten als onze klant!

ZATERDAG 30 DECEMBER 2017
VRIJDAG 10 NOVEMBER 2017

Vis niet achter het net! Indien u in 2018 een communiefeest heeft bestel dan tijdig uw materialen. Inmiddels zijn er al veel reserveringen binnen. Tot en met 31 dec 2017 kunt u nog boeken tegen de prijzen van 2017!

VRIJDAG 03 NOVEMBER 2017

 Vandaag gearriveerd. Diverse nieuwe Arcade videogames met in elke kast maar liefst 60 classic games zoals Pacman, Galaga, Space Invaders, Donkey Kong, Centipede, Ms Pacman, 1942, Shao Linns Road, en vele vele andere. Leuk voor jong en oud! Huurprijs voor deze kasten is € 79,50 voor 3 dagen. Succes gegarandeerd.

DONDERDAG 04 AUGUSTUS 2016

Verrijdbare glasdeur koelkasten van 100x60 cm. Ook weer een nieuw artikel binnen ons verhuur scala. Prijs € 39,50 incl. btw voor maximaal 3 dagen. 

DONDERDAG 04 AUGUSTUS 2016

Vanaf heden verkrijgbaar: Mooie sfeervolle barombouwen, gemaakt van gebruikt steigerhout en voorzien van ledverlichting. Tevens bijbehorende decoratiezuilen al dan niet voorzien van mooie ledverlichte bollen. Natuurlijk ontbreken ook de steigerhouten statafels niet. Al dit meubilair is sfeervol afgewerkt met zinken bovenbladen.  Met deze materialen ziet uw feest er wel heel sfeervol uit!

DONDERDAG 04 AUGUSTUS 2016

Uw heeft een feest of evenement  op een plek waar geen water in de buurt is? Voor ons vanaf heden geen probleem.

Met onze nieuwe mobiele watervoorziening kunnen wij op iedere locatie (i.c.m. een stroom aggregaat) uw toiletwagen, spoelbak, e.d. voorzien van schoon drinkwater. Middels tanks van 1000 ltr (al dan niet doorgekoppeld) en een professionele betrouwbare pompinstallatie voorzien wij in uw waterbehoefte. Bij groter verbruik kunnen wij de tanks op locatie bijvullen. Prijzen op aanvraag.

WOENSDAG 23 DECEMBER 2015

Wij wensen u allen geweldig mooie feestdagen en een gezond 2016. 

ZONDAG 04 OKTOBER 2015

Nieuw in ons assortiment: Tiroler man en vrouw van maar liefst 4 mtr hoog. Decoratief voor bij OKTOBERFEST maar ook zeker leuk te gebruiken bij de nog jonger uitziende Sarah en Abraham. 

Prijs per stuk € 39,50.

WOENSDAG 05 AUGUSTUS 2015

Regelmatig verloten wij tegoedbonnen onder onze facebook likers.

Kijk, like en deel onze facebook pagina en maak ook kans op een tegoedbon van € 50,00!

VRIJDAG 14 NOVEMBER 2014

Alweer een uitbreiding in ons assortiment.  Test uw reactiesnelheid! Leuk voor jong en oud.

Nu tijdelijk voor de introductieprijs van € 64,50

MAANDAG 27 OKTOBER 2014

Binnenkort nieuw in ons assortiment:

Een Multiplay springkussen Krokodil. Super leuke spel elementen van binnen.

Het multiplay springkussen Krokodil heeft uiteraard een overkapping!

Nu al te bestellen. Leverbaar vanaf november 2014

MAANDAG 27 OKTOBER 2014

 En ook dit springkussen is vanaf heden aan ons assortiment toegevoegd.

Hiermee valt je feestje extra op!

DINSDAG 21 OKTOBER 2014

 Tijdens de kerstdagen verhuren wij veel luxe groen-witte marktkraampjes. Bestel op tijd! Op is op.

DONDERDAG 02 OKTOBER 2014

 Vanaf nu kunt u bij ons terrecht voor mooie grote Sara en Abraham opblaasbare poppen! Nieuwe modellen van maar liefst 3,8 mtr hoog. Worden geleverd incl. blower en verankeringsmaterialen in een makkelijke transportzak.

DINSDAG 23 SEPTEMBER 2014

Woensdag 24 september speelt EVV (Echt) om 20.00 uur in de tweede ronde van de KNVB-beker tegen AZ uit Alkmaar. 
Party Unlimited heeft het bestaande tentencomplex mogen uitbreiden met een 3-tal pagode tenten met panoramzeilen. Met deze opstelling heeft EVV een mooi uitzicht op het veld.
Wij wensen E.V.V. veel succes met deze wedstrijd.

DONDERDAG 04 SEPTEMBER 2014

Met deze PANORAMA zeilen in uw Pagdode tent ziet het er wel heel erg chique uit. U heeft een fantastisch contact met de omgeving waar de tent staat opgesteld.

Deze geheel doorzichtige wanden kunt u als extra bijbestellen tegen een meerprijs van € 30,00 per zeil.

DONDERDAG 08 MEI 2014

Vanaf nu hebben wij ook luxe rvs/chrome afzetpaaltjes in ons assortiment met rood koord.

Maakt uw entree exclusief. 

VRIJDAG 02 MEI 2014

We zitten alweer midden in alle communiefeesten. Dit jaar voorzien wij veel communiefeesten van onze kwaliteitsproducten. Vanwege een grote uitbreiding van ons assortiment het afgelopen jaar kunnen wij nog meer klanten voorzien van onze party goods. Mocht u nog iets nodig hebben laat het ons weten. Voor 29 mei zijn er geen springkussens meer beschikbaar.

Wij wensen al onze communicanten een onvergetelijke dag toe!

ZONDAG 06 APRIL 2014

We zitten alweer in april en de eerste communiefeesten zijn al over 3 weken! Mocht u nog spellen, tenten, servies of wat dan ook nodig hebben dan kunnen wij u nog steeds van dienst zijn. 

Ook voor de mooiste ballon decoraties bent u bij ons aan het juiste adres.

U kunt bij ons zowel bestellen via de website of indien u dat prettiger vindt  telefonisch. Wij zijn u graag van dienst!

DINSDAG 01 APRIL 2014

 Vanaf 10 april wordt ons assortiment uitgebreid met enkele schitterende STARSHADE tenten. Deze tenten zijn verkrijgbaar in een doorsnede van 13 en 17 mtr. Deze tenten hebben een ongelofelijke luxe uitstraling. 

WOENSDAG 05 FEBRUARI 2014

Nieuw in ons assortiment!  Led verlichte sta-tafels!

U ontvangt een sta-tafel voorzien van een FUTURA tafelrok en onder de tafel een krachtige ledmodule waarmee u (bij voorkeur een witte-) tafelrok elke gewenste kleur kan geven. De led module werkt op een krachtige accu die ongeveer 8 uur lang meegaat.

Middels een draadloze afstandsbediening kunt u de tafelrok aansturen met diverse kleuren en lichteffecten.

Erg mooi!

Prijs is tafel+rok+ledmodule+afstandsbediening.

Prijs excl. btw € 18,97  (€ 22,95 incl. btw)

DINSDAG 24 DECEMBER 2013

Om straks teleurstelling te voorkomen adviseren wij u om nu uw materialen voor uw communiefeest 2014 te reserveren. Er is nu nog voldoende keus. Uw bestelling kunt u naarmate uw feest nadert nog altijd bijstellen.

VRIJDAG 20 DECEMBER 2013

 Namens het hele team van Party Unlimited verhuur wensen wij u bijzonder mooie kerstdagen en een gezond, feestelijk 2014!

VRIJDAG 13 DECEMBER 2013

 Vanaf 13 december hebben wij een geweldig leuk nieuw springkussen erbij in ons assortiment!

Het DISCO springkussen is een geheel gesloten springkussen.

In dit springkussen is discoverlichting en een echte geluidsinstallatie aanwezig.  De kinderen kunnen naar hartelust springen en dansen tegelijk. SUPER LEUK!!

Bekijk een filmpje van dit springkussen door te klikken op onderstaande link.

 www.youtube.com/watch?v=MKR7yZCNRz8

VRIJDAG 13 DECEMBER 2013

Dit springkussen is vanaf vandaag toegevoegd aan ons assortiment.

Springkussen Jungle. Vanwege de geringe hoogte is dit springkussen ook te gebruiken in een zaaltje.

DINSDAG 17 SEPTEMBER 2013
ZONDAG 15 SEPTEMBER 2013

 Op dit moment hebben wij een speciale aanbieding met onze professionele TOPPER 2000 tafelvoetbalspellen. Oude prijs € 59,95, nieuwe prijs € 49,50!!   Gegarandeerd nergens voordeliger!!

WOENSDAG 17 APRIL 2013

 Nieuw in ons assortiment!   Professionele Amerikaanse popcornmachines met nostalgisch onderstel.

Dit zijn super kwaliteits machines die u niet kunt vergelijken met de veelal goedkoop aangeboden Chinese toestellen (slechte kwaliteit machine en slechte popcorn).

De Popcorn machine incl.  onderstel en 100 porties zoete of zoute popcorn bieden wij aan voor € 92,50 * incl. btw.

* prijs is excl. € 10,00 schoonmaakkosten.

ZATERDAG 23 MAART 2013

Vanaf 25 maart 2013 is bij Falcon radio 4 x per dag onze radioreclame te horen. Op deze wijze zullen wij onze naam nog beter op de kaart te zetten in Maastricht en het heuvelland.

ZATERDAG 26 JANUARI 2013

Nu het nieuwe jaar weer begonnen is starten de voorbereidingen weer  voor de naderende communie maanden. Alles valt dit jaar erg vroeg. Reeds op 14 april staan de eerste communiefeesten alweer geboekt.

Om er zeker van te zijn dat u ook alle gewenste materialen nog kunt verkrijgen adviseren wij u om niet te lang te wachten met reserveren. Er is nu voor veel dagen nog voldoende voorraad echter in de eerste maand van het nieuwe jaar stromen de reserveringen in een groot aantal binnen.

GEEN SPRINGKUSSENS MEER BESCHIKBAAR VOOR 28 APRIL en 19 MEI 2013!

MAANDAG 15 OKTOBER 2012

 Vanaf 15 oktober tot en met 15 april 2013 zal er weer 8x per dag onze radiocommercial te horen zijn bij LRM te Maaseik. Deze zender is te beluisteren op 2 frequenties, FM 105,1 en FM 107,6

DONDERDAG 30 AUGUSTUS 2012

Vanaf 30 aug. 2012 starten wij met het aannemen van reserveringen voor de communie periode 2013. U kunt uw bestellingen  het best plaatsen via deze website.

VRIJDAG 06 APRIL 2012

Geweldig leuk artikel voor kinderfeestjes, (communie) of braderie.

Leuk Funfood artikel!  Mooie limonade fontein met speelse afbeelding! Plaats dit apparaat op de tafel en de kinderen kunnen hun eigen limonade tappen.

De  bijgeleverde jerrycan dient gevuld te worden met limonadesiroop en water. Uw kind drukt vervolgens op een knop en tapt zijn eigen glaasje limonade. Dit apparaat werkt op een veilige spanning van 9 volt.

Verkrijgbaar in verschillende thema's zoals:

 • Spongebob
 • Donald Duck
 • Mickey en Goofy
 • en nog diverse andere

Succes gegarandeerd!

Introductieprijs € 27,95!

ZONDAG 04 MAART 2012

Admirror is een bedrijf dat zich toelegt op advertising op spiegels in horeca gelegenheden, winkelcentra en openbare gelegenheden. Party Unlimited heeft een contract afgesloten waarbij er op diverse locaties spiegelreclame zal worden geplaatst.

In het huidige digitale medialandschap, waar internet, sociale media en smartphones zijn uitgegroeid tot spelers van formaat, worden klanten steeds kritischer en interactiever. Dat vraagt om een gepaste marktbenadering. De traditionele massacommunicatie heeft plaats gemaakt voor doelgerichte en op maat gesneden tools, want alleen zo bereik je klanten in deze ‘economy of getting attention’. Admirror is zo’n communicatietool bij uitstek, en zelfs meer. Het is 'a unique way of advertising' met de juiste forced exposure.

Momenteel kunt u onze reclame b.v. zien in De Wok van Limburg te Geleen en restaurant Aan de Meule in Beek. Verder zal er binnenkort op meerdere locaties worden geadverteerd.

DONDERDAG 05 JANUARI 2012

Vanaf 14 januari 2012 wordt ons assortiment springkussens weer verder uitgebreid!

 • Springkussen 3D Sponzie  Afm. 4x5 mtr., bijzonder leuk en vrolijk springkussen met dak!
 • Springkussen 3D Fisch 3,1 x 4,1 mtr. uiteraard ook met dak.
WOENSDAG 04 JANUARI 2012

Zeer luxe afgewerkte marktkraam van hoogwaardig rvs. Met groen- wit gestreept brandwerend dakje. Ook verkrijgbaar met luxe afgerokte tafel. Introductieprijs € 22,50

ZONDAG 18 SEPTEMBER 2011

Vanaf heden leveren wij ook airtubes van 6 tot 10 mtr met ingebouwde verlichting! Ziet spectaculair uit in het donker!

Introductieprijs v.a. € 49,95 (6 mtr)

DONDERDAG 23 JUNI 2011

Vanaf heden nieuw in ons assortiment!!

Uniek mooie grotere opblaasbare verlichte sterren in de kleuren blauw en wit.

Verkrijgbaar in 2 afmetingen, nl: 1,5 mtr en 2,0 mtr doorsnede.

Deze sterren blazen zichzelf op d.m.v. een ingebouwde ventilator en zijn voorzien van ledverlichting die d.m.v. een afstandsbediening elke kleur kan maken. Ook kan er een aantal lichteffecten worden toegevoegd (flash, strobe, smooth, enz.).

Deze decoratieverlichting kan naast de gewone verlichting mooi worden gecombineerd worden opgehangen in de nok van onze tenten.

Prijs vanaf € 22,50 (150cm)

DINSDAG 05 APRIL 2011

Vanaf heden nieuw in ons assortiment! Arcade videogames met maar liefst 60 spellen! Kent u ze nog.... de echte classic games zoals: Donkey Kong, Gallaga, Space Invaders, Pacman, Pengo, Mappy, Frogger, Mr. Do, Ms Pacman, 1942, Mr. Do's Castle, Jumping Jack, Gunsmoke, en nog vele vele andere. Leuk voor Eighties, Nineties party's. Ook leuk voor kinderfeesten!

DONDERDAG 10 MAART 2011

Vanaf heden hebben wij ook professionele popcornmachines in ons programma! Ideaal voor kinder-, communiefeest, braderie en evenement.

Ook voor alle toebehoren bent u bij ons aan het juiste adres.

MAANDAG 14 FEBRUARI 2011

Vanaf heden verkrijgbaar: Statafelrok FUTURA. Een mooie moderne aankleding voor statafels van 85cm. Verkrijgbaar in zwart en wit.

VRIJDAG 28 JANUARI 2011

> Klik hier <    Per 1  februari wordt er bij Locale Radio Maaseik (LRM) op fm 107,6 en   fm 105,1   vier maal per dag een reclamespot uitgezonden van Party Unlimited.  Als u op de link vooraan in deze regel klikt kunt u alvast een voorproefje horen.

DINSDAG 04 JANUARI 2011

Met trots brengen wij U op de hoogte van het feit dat onze website www.party-unlimitedverhuur.nl (of www.puv1.nl) bij LRM radio te Maaseik genomineerd werd door de luisteraars om uitgeroepen te worden tot website van het jaar 2010!
Locale Radio Maaseik  heeft ons dan ook al gefeliciteerd met deze nominatie. Dit resultaat hebben we te danken aan een onderzoek op de website van LRM radio (FM 107,6).
Tot 20 januari 2011 kan iedere bezoeker op de website www.lrm.fm zijn of haar stem uitbrengen achter de activiteit "website van het jaar 2010".

Op 30 januari zal er dan een speciale uitzending zijn waar de winnaars uitgenodigd worden en deze in de (figuurlijke) bloemetjes worden gezet en een oorkonde zullen ontvangen.

VRIJDAG 19 NOVEMBER 2010

U kunt bij ons nu ook terrecht voor het reserveren van een zeer mooie en professionele mobiele frietwagen of BBQ wagen. Ideaal voor bedrijfsfeesten, Braderie, open dag, communiefeest, bruiloft of welk feest dan ook.. De wagen wordt geleverd incl. personeel, zeer uitgebreid assortiment snacks en frites. Ook alle afval wordt weer meegenomen.

ZONDAG 14 NOVEMBER 2010

Onlangs hebben wij onze complete voorraad airhockeytafels vervangen door nieuwe moderne modellen.

DINSDAG 28 SEPTEMBER 2010

Alweer een nieuw product binnen ons assortiment!

Geweldig leuk basketbal spel incl bal.  Leuk voor jong en oud.

Tijdelijke introductieprijs € 24,75 voor 2-3 dagen! Leuk voor communiefeesten.

Inklapbaar en dus makkelijk te vervoeren.

VRIJDAG 04 JUNI 2010

Vanaf heden verkrijgbaar: Originele wedstrijd tafelvoetbalspellen de" Topper 2000"!  Een betere tafel is er niet! Zware wedstrijdtafel!

VRIJDAG 05 MAART 2010

Nieuw in ons assortiment:

SPRINGKUSSEN "SCHNAPPI"

Geweldig leuk springkussen met 3 dimensionele afbeelding. Afmetingen: 3,9 x 4,8 mtr en 3,3 mtr hoog.

Succes gegarandeerd!

DINSDAG 10 NOVEMBER 2009

Vanaf heden aan ons assortiment toegevoegd: Bistro stoel de luxe in een stevig witte kunststof uitvoering.

Stapelbaar.

Prijs € 1,40

Tevens voor deze stoelen verkrijgbaar: Luxe stoelhoezen (zeer chique) in de kleuren:

 • champagne
 • bordeaux
 • donker blauw

Prijs € 2,95 (introductieprijs)

Ideaal voor bruiloften, kerstdinners enz.

TIJDELIJKE AANBIEDING!: Bistro stoel incl hoes (kleur naar keuze)

Prijs € 3,95

ZATERDAG 18 APRIL 2009

Heden hebben wij ons assortiment Airtubes en Skydancers verder uitgebreid.

Nieuwe kleuren in 6 mtr airtubes:

 • donker blauw 4 stuks
 • oranje 2 stuks
 • rood 2 stuks
 • geel 2 stuks
 • groen 3 stuks
 • paars 2 stuks
VRIJDAG 17 APRIL 2009

Nieuw in ons assortiment:

Schitterende flipperkast : REVENGE OF MARS.(2 stuks)

Buitenaardse wezens veroveren de grote steden over de hele wereld.

Deze geweldige mooie kasten zijn uitgerust met een verdekt opgestelde tv monitor welke 3d  beelden projecteerd op de ruit van het speelveld.

Hierdoor onstaat een prachtig 3 dimensionaal beeld. Geweldige geluidskwaliteit!

Scoort hoog in de amusementswaarde!

Schitterend voor jong en oud.

Huurprijs van deze speciale kast bedraagd tijdelijk ook € 85,00

Videogame: autorace Rallycross.

Deze mooie videogame heeft als thema Parijs-Dakar.  Middels een stuur, gaspedaal en versnellingpook rijdt u met deze simulator over diverse parcours. Huurprijs van deze videogame bedraagt € 50,00

WOENSDAG 08 APRIL 2009

We hebben er maanden aan gewerkt. Menig uurtje achter de pc gezeten om de database van onze nieuwe site te vullen, veel nieuwe foto's moeten maken. Maar nu is het dan toch eindelijk  zover..... De nieuwe website staat  online!

InterOccasion webdesign uit Urmond heeft ook deze keer de gunning gekregen om onze 2e website mee te bedenken en te bouwen. Door het vertrouwen wat wij in dit bedrijf uit het verleden hebben gekregen was de keuze voor ons snel gemaakt. Samen hebben we gebrainstormd en gezocht naar een ontwerp die het meest aansluit bij onze branche. Doelstelling vanuit Party Unlimited hierin was om een overzichtelijke site met een logische opbouw te ontwerpen, waarin zonder veel  klikken,  al de nodige informatie die de klant moet hebben zichtbaar is. Volgens ons zijn wij hierin wel geslaagd.

Maar uiteindelijk bepaald de klant dat. Mocht u op- of aanmerkingen hebben op onze nieuwe site dan zouden wij dat enorm waarderen.  U kunt ons via mail hierover informeren.

DONDERDAG 02 APRIL 2009

Sinds de start in 1997 hadden we hier niet van durven dromen, maar nu is het zover! Party Unlimited Verhuur,  www.puv1.nl  - De nr. 1 in party verhuur! bestaat 12,5 jaar en dat willen wij graag vieren!

MAANDAG 15 DECEMBER 2008

We vonden het hoogtijd om ons oude logo eens een wat volwassenere uitstraling te geven.

Advance communications uit Geleen (www.advacom.nl) heeft van ons de opdracht gekregen om een professioneel, strak en zakelijk logo voor ons te ontwerpen. In onze ogen zijn we hierin perfect geslaagd. De doordachtheid van dit logo is dat de naam, de bedrijfsplaats, het telefoonnummer en het internetadres in het logo zijn verwerkt.

Ook de nieuwe belettering voor onze vrachtwagen, alsmede onze hele huisstijl loopt in dit ontwerp mee.

ZATERDAG 25 OKTOBER 2008

Vanaf heden hebben wij onze nieuwe vrachtwagen in gebruik genomen.